Onze school is gezond
 
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Een eyecatcher in het kader van de Gezonde School is ons watertappunt. Deze hangt in het tweede halletje bij de hoofdingang. De leerlingen kunnen zowel hier als in de klas hun bidon met water vullen. Deze bidon krijgen in de groepen een plek zodat er makkelijk op verschillende momenten gedurende de dag uit gedronken kan worden.
 
Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.
 
Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen.
Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

 
 
© 2024  OBS de Wissel|Powered by BasisOnline|Huisstijl door HAAY