Het is feest!

13-07-2017
De wissel bestaat 25 jaar!

Het is feest !

OBS de Wissel bestaat 25 jaar en dit willen we vieren tijdens de jaarafsluiting op donderdag 13 juli 2017. Ook dit jaar staan de leerlingen in het middelpunt en zullen zij per groep een optreden verzorgen.

Groep 7 zal overheerlijk gebak verzorgen in het thema van het circus. De opbrengsten hiervan komen ten goede van hun schoolkamp in 2018.

Vorig jaar heeft groep 8 de Wisselspelen geopend en dat was een groot succes. Dit jaar zal wederom groep 8 de jaarafsluiting Cirque du Wissel openen! Dus papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, reden genoeg om de fotocamera mee te nemen!

Het programma van de jaarafsluiting, is als volgt:

16:00 uur circustent open
16:15 uur voorprogramma: Groep 8 zal het schoolcircus openen.
16:30-17:30 uur zullen alle groepen een optreden verzorgen.
Vanaf 17:30 uur zijn de bar en het eethuisje La Cuisine du Wissel geopend.
17:45 uur Tombola
18:00 uur start optreden Artamuse
19:00 uur afsluiting.

Om het programma vlot en soepel te laten verlopen verzoeken wij jullie uiterlijk om 16 uur aanwezig te zijn op het schoolplein.

Consumptiebonnen en loten* verkrijgbaar bij de kassa.

Werkgroep Jaarafsluiting Cirque du Wissel

*De opbrengsten hiervan komen ten goede van de schoolactiviteiten die georganiseerd worden door de oudervereniging.