Muzikale afsluiting van het schooljaar!

13-07-2017
Beste kinderen, ouders en alle andere muziekliefhebbers,

Morgen vieren wij ons jaarlijkse jaarafsluitingsfeest.

Na de geweldige circusacts gaan we verder met een muzikale afsluiting op het podium.

Vanaf 18.00 uur zullen groep 6, de groepen 4 en groep 5 en 5/6 (in deze volgorde) hun muzikale talent laten horen op een echt instrument en door te zingen. Heel knap wat ze in een aantal lessen hebben geleerd. Een heus instrument bespelen en een muziekstuk instuderen. De muziekleerkrachten van muziekschool Artamuse zullen dit begeleiden en daarmee de workshops afsluiten. Alvast bedankt hiervoor. De kinderen van groep 6 moeten zich om 17.45 melden in de klas om alle instrumenten speelklaar te maken.

Om ongeveer 18.30 uur zullen de kinderen die deelgenomen hebben aan het Barock Festival in Sittard hun kustwerk onthullen. Onder begeleiding van "moderne barockmuziek" zullen ze het kustwerk laten ontstaan.

Om ongeveer 18.45 uur zullen we dit muzikale podium spetterend afsluiten. We zingen en dansen onder leiding van groep 6 het nieuwe Wissellied. Speciaal voor dit jubileumjaar is er door groep 6, groep 7/8 en meester Daan geschreven aan dit lied. In de bijlage vinden jullie de tekst van dit lied.

Komt dat horen, komt dat zien!!